Başkan Dumlupınar’dan Tarım ve Orman Bakanlığı’na tepki

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, koronavirüsle mücadele kapsamında oluşturduğu COVID-19 Komisyonunda bir tane ziraat mühendisinin yer almamasına tepki gösterdi.

Başkan Dumlupınar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından: “Tarım Bakanlığının Covid-19 salgını ile ilgili, tarım açısından alınması gereken tedbirlerin görüşüleceği Bilim Kurulunda bir tane bile ziraat mühendisinin bulunmaması, tarıma verdiğimiz önemin net bir göstergesi olmuş. Demek ki bizim üretim gibi bir önceliğimiz yok” paylaşımını yaptı.

27 Mar 2020 - 16:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Çifçi - Sayın başkan insanlar gübre atamıyor birde onu dile getirseniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 16:57
02

Vatandaş - Bu kurulda ne açıdan bir ziraat mühendisine ihtiyaç varki canlı organizmadaki bir virus ile neden uğraşabilecek ziraat mühendisi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 16:57
01

ZMO - Tarım Bakanlığının kurduğu Bilim Kurulu, Covid-19 Salgınının Tarıma etkilerini değerlendirmek için kurulan bir kurul. Onun için Ziraat Mühendisine ihtiyaç var. Diğerini Sağlık Bakanlığının kurduğu Bilim Kurulu değerlendiriyor zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 16:57