Başkan Çeleğen, “Allah ordumuzu muzaffer etsin”

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın liderliğinde Türkiye’nin her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğunu söyledi.

Başkan Çeleğen, “Allah ordumuzu muzaffer etsin”
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çelegen, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Cenabı Allah sınır ötemizde başlatılan Zeytin Dalı Harekatında ordumuza güç versin” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, sınırımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyonun başladığını vurgulayan Belediye Başkanı Nursi Çelegen, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Şanlı ordumuz, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17.00'dan itibaren ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başlatmıştır. Şu ana kadar tarihte şanlı kahramanlıklara imza atan ordumuza, Cenabı Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde bu ülke ve bu millet her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğu gibi mağdur ve mazlum milletlerin de huzur ve sükûnu için her zaman elinden geleni yapmıştır. Ordumuz İnşallah bu operasyon ile şer odaklarının planlarını bozar ve başarıya ulaşır.”

Türkiye’nin artık üzerinde planlar yapılacak, oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi olmadığına vurgu yapan Başkan Çeleğen, şöyle konuştu:

“Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın tek hedefi, bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır. Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah’ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin.”

22 Oca 2018 - 16:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

erdoğan - Erdoğan ile resim koydurunca daha mı şanlı oldun yani bu ne

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:46
01

Hacı - Bu övgü askeremi ,partiyemi anlamadım..Çok gereksiz bir açıklama dua etmek daha faydalı olur bence..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:46