Barselona’da terör kurbanları için cenaze töreni

İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenler için kilisede cenaze töreni düzenleniyor.

Barselona’da terör kurbanları için cenaze töreni
Barselona’da terör kurbanları için cenaze töreni
Haber albümü için resme tıklayın

İspanya’nın Barselona kentinin ünlü Las Ramblas caddesinde bir minibüsün kalabalığa dalması sonucu 14 kişi hayatını kaybetmiş en az 100 kişi de yaralanmıştı. Terör kurbanları için Barselona’daki tarihi Sagrada Familia (Kutsal Aile) Katedralinde yüzlerce kişinin katılımıyla cenaze töreni düzenleniyor.

Törene İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont, Portekiz Başbakanı Antonio Costa, İspanya Başbakan Yardımcısı Soraya Saenz de Santamaria ve Barselona Belediye Başkanı Ada Colau katılıyor.

20 Ağu 2017 - 13:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.