Bakan Kılıç’tan Elbistan Gençlik Merkezi standına özel ilgi

Bakan Kılıç’tan Elbistan Gençlik Merkezi standına özel ilgi

Bakan Kılıç’tan Elbistan Gençlik Merkezi standına özel ilgi
Bakan Kılıç’tan Elbistan Gençlik Merkezi standına özel ilgi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezi Günlerinde Elbistan Gençlik Merkezi’nin açtığı ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Kahramanları’ konulu resim sergisi, Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın özel ilgisi ile karşılandı.

Ankara’daki ATO Congresium’da gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günlerinde Elbistan Gençlik Merkezi resim atölyesinde hazırlanan ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Kahramanları’ resimleri için özel bir stant ayrıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla yapılan ve 81 ilden 275 Gençlik Merkezi’nin çalışmalarını sergilediği Gençlik Merkezi Günlerinde ziyaretçilerini ağırlayan Elbistan Gençlik Merkezi’nin resim sergisi, ilgi odağı oldu. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ankara ATO Congresium'da gençlik merkezleri tarafından kurulan stantları gezen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Elbistanlı gençlerin 15 Temmuz’u yansıttığı tuallerden oluşan resim sergisine özel ilgi gösterdi.

Bakan Kılıç, stantları gezdikten sonra yaptığı değerlendirmede, "Burada, 81 ilimizdeki gençlik merkezlerinde yapılan çalışmaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş stantları geziyoruz. Merkezlerde yapılan sosyal faaliyetler, gençlerin ortaya koydukları çalışmalar stantlarda sergileniyor. Tüm şehirlerden gelen kardeşlerimizin bir arada olduğu, kendi şehirlerinin kültürünü yansıttığı, aynı zamanda Bakanlığımızın gençlik hizmetleri ve diğer birimlerinin birlikte icra ettiği standılar topluluğunu geziyoruz” dedi.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz da, Elbistanlı gençlerin el emeği, göz nuru ile ortaya çıkan yağlıboya ve karakalem resimlerin, tüm ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandığını belirterek, “Gençlik Merkezi Günleri’nde Elbistan Gençlik Merkezi olarak ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Kahramanları’ isimli bir resim sergisi açtık. Merkezimizdeki kursiyerler tarafından hazırlanan bu sergide başta demokrasi şehidimiz Ömer Halisdemir olmak üzere o gece yaşananlar tuale aktarıldı. Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere tüm ziyaretçilerimiz tarafından ilgi gördü. Bu resimlerin yapılmasında el emeği veren tüm gençlerimizi kutluyoruz” şeklinde konuştu.

19 May 2017 - 14:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.