Bahçelievler’de su kesintisine tepki

Bahçelievler Mahalle muhtarı Turgut Arslan, mahallede peş peşe yaşanan su kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını söyledi.

KASKİ ile yaptıkları görüşmelerde kesintilerin su hatlarındaki patlaklar nedeniyle yaşandığı bilgisi aldıklarını belirten Bahçelievler Mahalle muhtarı Turgut Arslan, “Yaklaşık 1 haftadır su patlakları yüzünden mahalle halkımız perişan durumda. Vatandaşımız canından bezmiş durumda. Sadece bizim mahallede değil Esentepe ve Tepebaşı Mahallelerimizdeki halk da bu olumsuzluktan etkileniyor. KASKİ ile görüştüğümüzde su hattında patlak olduğunu ve arızalar giderilir giderilmez su verileceği söyleniyor. Ancak sular geldikten kısa bir süre sonra arıza gerekçesi ile yeniden kesiliyor.

Vatandaşlarımızın mağduriyeti çok büyük. Hiç kimse ev işlerini yapamıyor. Bu zamanda böylesine bir durumu hak etmiyoruz. KASKİ ekiplerini bu konuda daha duyarlı olmaya ve vatandaşın sorununa kesin çözüm üretmeye çağırıyoruz” dedi.

31 Tem 2021 - 15:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.