“Bacalardan yağan kuruma çare istiyoruz”

AEL Elbistan Memur Sitesi Merkezi Isıtma Sistemi’nin bacalarından çevreye yayılan kurumdan şikâyet eden vatandaşlar, bu soruna bir çare bulunmasını istediler.

“Bacalardan yağan kuruma çare istiyoruz”
“Bacalardan yağan kuruma çare istiyoruz”
Haber albümü için resme tıklayın

Merkezi ısıtma sistemine ait bacaların yakınında yaşayan vatandaşlar, araçlarının ve balkonlarının her gün kurum ile kaplandığını ifade ederek, “Araçlarımızı ve balkonlarımızı yıkamaktan bıktık” dediler.

Elbistan’da esnaflık yapan Ali Kılınç, bacaların hemen yanındaki apartmanda ikamet ettiğini belirterek, beyaz olan aracının her gün siyaha büründüğünü söyledi. Kılınç, bacalardan yağan kurum nedeniyle evlerinin camlarını açamadıklarını, balkona çamaşır asamadıklarını ifade ederek, “Bu soruna acilen çözüm bulunmasını istiyoruz. Akşam apartmanın otoparkına bıraktığımız aracımız, sabah simsiyah oluyor. Üzerini kalın bir kurum tabakası kaplıyor. Kapımızı, penceremizi açamaz olduk. Aracımızı yıkatmak için her ay yüzlerce lira harcıyoruz. Memur Site yetkililerinin bu soruna acil çözüm bulmalarını istiyoruz. Kurum yağmurundan kurtulmamız için acilen bacalara filtre takılmasını talep ediyoruz” dedi.

23 Kas 2017 - 14:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Mehmet - Bu na çare zor bulunur çünkü memur sitenin kaloriferi 24 saat yanıyor hiç sönmüyor o yüzden,normal apartmanlar sabah 2 saat aksam 2-3 saat yaktıgı için havada kayboluyor ama memur siteninki hem cok büyük kazan hemde devamlı yandığı için kül yağdırıyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:17
04

Elbîstanlı 46 - Amaan sanki insan canının ne önemi var ki , cepler para dolsun yeter .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:17
03

Ersin KAL - Elbistan halkı zehir solumaya alıştır, size birşey olmaz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:17
02

Muhammet - Çare doğalgaz ve kombi sistemi bak bakalim kombi sistemi gelip doğalgaz faturasını herkes cebinden öderse kamu Lojmanlarında oturanlar bu kadar çok kalorifer yakabilirlermi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:17
01

Vatandaş - Valla zor yaşım 25 aklım yetdi yeteli bu sorun çözülecek yazık bari haber yapipda yorulmayın bu sorunu yalnızca Mevlam çözer

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:17