Aycan’dan vatandaşın cebini rahatlatacak talep

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, pandemi süreci nedeniyle vatandaşların elektrik borçlarının yapılandırılmasını ve ödemelerin ertelenmesini istedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alarak, vatandaşların elektrik borçlarını gündeme getirdi.

Vatandaşların, Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinde kalmasının, elektrik tüketimini de artırdığını belirten Aycan, “Bu dönemde evde kalındığı için elektrik tüketimi artmaktadır. Salgın günlerinde elektrik faturalarını ödeyemeyen vatandaşlara, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından bir kolaylık sağlanmalıdır. Borçları yapılandırılmalı ve ödeme kolaylığı sağlanmalıdır. Ama vatandaşların elektriği borcundan dolayı asla kesilmemelidir” çağrısında bulundu.

03 Haz 2020 - 16:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Akedaşın patronlarına güç yetiyormuki ertelesinler. Devlet içinde devlet olmuşlar. Ali kıran baş kesen olmuşlar. Artık arkaların kimler var ne kadar pay sahipleri ise klmse birşey diyemiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Haziran 16:40