Aybaklar, çiftçileri gönül sofrasında buluşturdu

İlçe genelindeki birçok çiftçi, ayçekirdeği ve cin mısırı sektöründe faaliyet gösteren Aybaklar Tarım Ürünleri A.Ş.’nin geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonda buluştu.

Aybaklar, çiftçileri gönül sofrasında buluşturdu
Aybaklar, çiftçileri gönül sofrasında buluşturdu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Aybaklar Tarım Ürünleri A.Ş.’nin, Karaelbistan Mahallesi çıkışında yer alan tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına mahalle muhtarları, çiftçiler ve personel katıldı. Hep birlikte yapılan iftar ve dua sonrasında açıklamalarda bulunan Aybaklar Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yıldırım, geleneksel organizeyi bu yıl da devam ettirmekten dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

Aybaklar Tarım Ürünleri A.Ş.’nin, çiftçi ve üreticiye verdiği değer ve önemle büyümeye devam edeceğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Elbistan’ımızın ve bölgemizin topraklarında çiftçimizin alın terini dökerek yetiştirdiği ürünlerini, sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde insanların beğenisine sunuyoruz. 20 yıl önce ayçekirdeği ile başladığımız ve cin mısırıyla da devam ettiğmiz bu sektörde, buralara ulaşmamızda en büyük faktör, çiftçimizin bize duyduğu güven ve gösterdiği teveccühtür. Her zaman çiftçiyi ön planda tutarak hizmet veren firmamız, bundan sonra da çiftçimizin emeğinin ve alın terinin değerinin farkında olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Davetimizi kırmayarak icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

İftar programına katılanlar da Aybaklar Tarım ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu’na nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.

18 May 2019 - 11:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin KORKMAZ - Allah kabul etsin Başarılarınızın devamını dilerim Allah yardımcınız olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:40