Avukatlar, Baro’nun iftar programında buluştu

İlçede görev yapan avukatlar ve aileleri, Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Avukatlar, Baro’nun iftar programında buluştu
Avukatlar, Baro’nun iftar programında buluştu
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İftar programına katılan avukatlar, birbirleri ile bol bol sohbet etme imkânı bulurken, organize ile ilgili olarak değerlendirme yapan Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. İnan Kesen, mesleki dayanışma ve birlikteliği pekiştirmek adına her ramazanda geleneksel olarak iftar programı düzenlediklerini söyledi.

Baro Temsilcisi Av. Kesen, “Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği olarak geleneksel iftar yemeğimizde yine hep beraberiz. Birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın güzel bir örneğini göstermiş olduk. Ramazanlar paylaşma açısından, birlikte kaynaşma açısından bir vesile. Bu vesileyle hepinize hoş geldiniz diyor, davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli meslektaşlarıma ve ailelerinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğimize önemli katkı sağlamaktadır. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Kutlayacağımız ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

24 May 2019 - 11:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.