Avukat Kadir Doğuhan Karatut Hukuk Bürosu, törenle açıldı

Avukat Kadir Doğuhan Karatut, yoğun katılımlı bir törenle hizmete açıldı.

Avukat Kadir Doğuhan Karatut Hukuk Bürosu, törenle açıldı
Avukat Kadir Doğuhan Karatut Hukuk Bürosu, törenle açıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Güneşli Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Zekibey İş Merkezi’nde hizmet verecek olan Avukat Kadir Doğuhan Karatut Hukuk Bürosu’nun açılışına, Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. İnan Kesen, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi sonrasında değerlendirme yapan Avukat Kadir Doğuhan Karatut, adaletin savunulması noktasında üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğini söyledi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Avukat Kadir Doğuhan Karatut, bu anlamlı günde kendini yalnız bırakmayan meslektaşlarına ve davetlilere teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Açtığımız hukuk büromuzda adaletin savunulması çerçevesinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Adalet, bir ülke için vazgeçilmez en önemli unsurdur. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. İnan Kesen de, hukuk bürosu açılışını gerçekleştiren meslektaşı Kadir Doğuhan Karatut’u tebrik ederek, “Avukatlık mesleği, vatandaşların adalete erişimde en önemli vasıtasıdır. Avukat Kadir Doğuhan Karatut arkadaşımıza yeni bürosunun hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.

19 Eki 2019 - 17:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.