Avcı Eğitim Kursu 24 Nisan’da başlıyor

Elbistan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Kahramanmaraş Şube Müdürlüğü ve Elbistan Dulkadiroğlu Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği işbirliği ile avcı eğitim kursu düzenlenecek.

Elbistan Dulkadiroğlu Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Haydar Doğan, kursa katılmak isteyen avcıların, Dr. Hasanbey Caddesi üzerindeki dernek lokaline gelerek, başvuruda bulunabileceklerini söyledi. Avcı Eğitim Kursu, 24 Nisan 2018 tarihi itibarı ile başlayacak.

20 Nis 2018 - 15:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

av !!!! - Şu masum hayanların canına kıymaktan vaz geçin artık ! Bu kursları tertip edenler de bu günaha ortak olmasınlar. Yeter !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 15:06
02

Incibaba - Avci kursu degil okuma yazma kursu acin, sevgi kursu acin sevmeyi bile bilmiyoruz evet, babalar analar evlatlarini sevmeyi bilmiyor ya simartiyor ya hic... Gücünüz agzi dili silahi olmayan iki ac kusa mi yetiyor. Deyinki et isyoruz alamiyoruz ben size istediginiz kadar alayim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 15:06