Av denetimleri sürüyor

Keklik, yaban tavşanı ve ördek türlerinin avının açılmasıyla birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Elbistan Şefliği ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.

Av denetimleri sürüyor
Av denetimleri sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da bıldırcın ve üveyikten sonra keklik, yaban tavşanı ve ördek türlerinin av sezonu 17 Ekim itibariyle başladı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Elbistan Şefliği ekipleri, bu yöndeki denetimlerine aralıksız olarak devam ediyor. Fahri av müfettişlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen denetimlerde, ava çıkan şahısların izin belgeleri ve limitlere uyup uymadıkları kontrol ediliyor. Av sezonunun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde ava açık avlaklarda yapılan denetimlerde 137 avcı kontrol edildi. 1 şahsa, limit aşımından dolayı idari para cezası uygulandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elbistan Şefliği ekiplerinin, yasadışı avcılığın önlenmesine yönelik çalışmalarının 7 gün 24 esasına göre süreceği belirtildi.

20 Eki 2020 - 14:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Ramazan - Kac canli dagda kaldi kimildayani öldürüyorsunuz birakin biraz hayvanlar cogalsin nesillerimiz sadece hayvanat bahcesi veya sanal alemdemi hayvan görecek ab o kadarmi önemli?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 14:22
05

vatandaş - Aviniz batsin cana kiyanlar mutlumu bu av yasaklanmali üç beş zengin av yapacak doganin dengesi bozuluyor yeter bu av yasaklansin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 14:22
04

Maşuki - Bu memlekette yeterince şovmen var. Kekliği 1 ay önce avladılar sizde avın serbest okduğu gün gelip yasal avcıları denetlediniz. Neden bu denetimleri yasal avcılara ve yasal günlerde yapmak yerine kaçak avcılara yapmazsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 14:22
02

Bozkurt - Denetim yapanlarının hangisinin avcılık belgesi var adamlar bize her yer avlak diyorlar kendilere kota yok çoğu avcılın tüfek ruhsatı bile yok gösterişe iş yapmayın bazı başkan dedikleriniz var ya onu takibe alın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 14:22