Asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı

Kümbet Mahallesinde bir inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek 3. kattan asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Kümbet Mahallesi Onikişubat Caddesi’nde bir inşatta meydana geldi. İnşaatta asansör montajı yapan H.B.T. isimli işçi dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Talihsiz işçinin asansör boşluğuna düştüğünü gören iş arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ile birlikte yaralıyı bulunduğu yerden çıkardılar. Talihsiz işçi H.B.T.,sağlık ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

20 May 2019 - 13:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Onurcan Özcan - Yaralanan işci emekçi abime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Rabbim acil şifa versin.

Yalnız sayın elbistan gazetesi abi çok güzel anında haber paylaşıyorsunuz güzel haberler yapıyorsunuz ama ordaki insan kimdir? Bir fotoğrafı yok ne yok abi haber güzel ama adam yanlış bir iş yapmamış kötü biryerde yakalanmamış neden baş harfleri ile isimleri kotluyorsunuz kotlamayin böylesi durumları bizde bilelim haberin anlamı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 13:08
01

Hacı bekir taş - Onurcan özcan

Güzel güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok şükür iyiyim saolun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 13:08