Alişar grup yolundaki çalışmalar hız kesmiyor

Kısa süre önce yol yapım ve genişletme çalışmalarına başlanan Ekinözü İlçesi Alişar grup yolunda bir taraftan filler serimi yapılırken, bir taraftan da menfez çalışmaları yürütülüyor.

Alişar grup yolundaki çalışmalar hız kesmiyor
Alişar grup yolundaki çalışmalar hız kesmiyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu çalışmalardan biri olan Ekinözü ilçesine bağlı Alişar grup yolunda hız kesilmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda yolun biran önce tamamlanması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi daha önce 4-5 metre genişliğinde olan yolda 2016 yılı itibariyle genişletme çalışmalarına başladı ve yol genişliğini 9 metreye çıkardı. 28 kilometre uzunluğunda olan yolda şu anda zemin sağlamlaştırma ve filler malzeme çekimi ve menfez yerleştirme çalışmaları devam ediyor.

2017 yılının sonuna kadar özellikle de grup yollarında asfaltsız yol bırakmamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

21 Tem 2017 - 15:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

d - Devletin parasını boşa bu yola harcıyorlar.Genişletme bu şekilde kalırsa bir işe yaramaz.Dolgu yapılmadan bir kaç santim asfaltla milleti kandırmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 15:03
02

Vatandas - Belen tepesinden gübluceye giden bir yol var bırakın Asfaltı Kum doksan yeter ona şükür tabi nerde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 15:03
01

Kazım - Hazır köprü yapılmış yerin boruyla geçiştirilmesi yanlış. Tabiki yapılanları takdir ediyoruz. Alışar yolu yıllardır dağ/orman göylerimin en kuytusuydu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 15:03