Akşemsettin’den kardeş okul projesi

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında toplamış oldukları kırtasiye malzemeleri ve nakdi yardımı, ilçeye bağlı Dağdere-Malatça ilkokulunu ziyaret ederek burada eğitimlerine devam eden küçük kardeşlerinin sınıflarına misafir oldular.

Akşemsettin’den kardeş okul projesi
Akşemsettin’den kardeş okul projesi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Cansu Merdivenli yürütücülüğünde okul öğrencileri tarafından yapılan organizasyon, yapılan okul ziyareti ile tamamlandı. Öğrenciler tarafından bir araya getirilen okul çantaları, kırtasiye malzemeleri ve öğrenciler tarafından kardeş okulun ihtiyaçları için toplanan nakdi yardım, kardeş okula ulaştırıldı.

Okul Müdürü Mikail Şahin, Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, Rehber Öğretmen Cansu Merdivenli ve bir grup öğrenci ile yapılan kardeş okul ziyaretine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mükremin Ceran da katıldı.

İdarecileriyle birlikte Dağdere-Malatça İlkokulu’na giden Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri toplamış oldukları yardımları yerine ulaştırmanın heyecanını yaşarken, kardeş okul öğrencilerinin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. Küçük kardeşlerinin sınıflarına misafir olup yanlarında getirdikleri ikramları paylaşarak bir süre zaman geçiren öğrenciler okulda bulunan anasınıfını da ziyaret ettiler.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mikail Şahin, bu proje ile öğrencilerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunun geliştiği ayrıca öğrencilerde sosyal duyarlılığın arttığın ifade ederek, “Başından sonuna kadar böyle güzel bir organizasyonu hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak buraya kadar bizlere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat Bayazıt ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mükremin Ceran’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Projeyi destekleyen ve okul ziyaretine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ise, bu tür etkinliklerin okullar arası yardımlaşma ve işbirliği için önemli olduğunu belirterek emeği geçen öğrenci öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkürlerini ifade etti.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sefa Tekelek ise, yardım etmenin ve paylaşmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu bu kampanya ile çok daha iyi anladığını ifade ederek, destek veren herkese teşekkür ettiğini ve kardeş okul öğrencilerini kendi okullarında misafir edeceklerini söyledi.

12 Ara 2018 - 10:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.