Ahırdaki dananın saldırdığı besici ağır yaralandı

Elbistan’da 65 yaşındaki besici, ahırındaki hasta bir hayvanı kontrol etmek istediği sırada başka bir hayvanın saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Elbistan’da 65 yaşındaki besici, ahırındaki hasta bir hayvanı kontrol etmek istediği sırada başka bir hayvanın saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki M.A.A. adlı besici, ahırındaki hayvanları kontrol etmek istedi. Yerde yatan ve hasta olduğunu düşündüğü dananın yanına giden M.A.A., bu sırada başka bir dananın saldırısına uğradı. Yüzlerce kiloluk dananın saldırısına karşı koyamayan besici, aldığı darbelerle ağır yaralandı. Hemen Elbistan Devlet Hastanesi’ne sevk edilen M.A.A, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kahramanmaraş’a sevk edildi.

Yaralı besicinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

01 Ağu 2021 - 22:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.