Afşin’de tefecilik operasyonu

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından Afşin ilçesinde tefecilik operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Afşin ilçesinde tefecilik yaptıkları gerekçesi ile A.Ö. ve O.Ö. isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince belirtilen şahısların adreslerine operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan A.Ö. ve O.Ö. isimli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından Afşin Adliyesi’ne götürüldü.

Her iki şahsa da çıkartıldıkları Afşin Cumhuriyet Başsavcılığınca adli kontrol ve yurt dışı yasağı kararı verildi.

20 Nis 2018 - 11:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Gazi - Elbistanın geçim kaynaklarından biride tefecilik faizcilik buna dur diyemessiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:46
04

Ahmet bilebilir - yağmurların niçin yağdırılmadığı sebeblerinden biri:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:46
03

Incibaba - Ne kadar yaraz adam var memlekette idam ciksada iki temizlense

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:46
02

Tefelenen - Bir cayicagi var elbistan da hep tefeci dolu oranın körü topali hep tefeci

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:46
01

,,,,, - Elbistanin avukatlarından esnafına galericisine emekli olmuş işçinin ikramiyesi bile tefecilikte en önemli geçim kaynağı olmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 11:46