Afşin, Mustafa Yıldızdoğan’la coştu

Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven tarafından Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Afşinlilere coşku dolu bir akşam yaşattı.

Afşin, Mustafa Yıldızdoğan’la coştu
Afşin, Mustafa Yıldızdoğan’la coştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti ve MHP Afşin İlçe Teşkilatının işbirliğiyle Nevruz Bayramı çerçevesinde Ergün Ertekin Çim Güreş Sahasında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Yıldızdoğan, en sevilen parçalarını hayranları için seslendirdi.

Konser öncesi konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven, 5 yıllık hizmet süresince Afşin'e yaptığı hizmetlere değindi.

Kahramanmaraş’ın ilk yeşil etiketli belediye hizmet binasını Afşin'e yapacaklarını belirten Güven, “İnşallah Afşin'e birçok hizmet daha yapacağız. Bizler daha yolun başındayız. Yeni dönemde inşallah Afşin yeşil etiketli yeni belediye hizmet binasına kavuşacak. Çevreye duyarlı, kendi enerjisini üreten, kendi sulama ihtiyacını karşılayan ilk binayı ilimizde biz açacağız. Yeni kent meydanı, müzeler, kültürel tesisler ve bilgi evleri inşa edeceğiz. Hizmetlerin hepsi yapılır ama asıl mesele beka meselesi, bayrak meselesi, millet meselesi, devlet meselesi. Birileri bunları ısrarla anlamak istemiyor. Devletimiz binanın üzerindeki çatı gibidir. O çatı olmazsa o bina ayakta duramaz. Bizim devletimiz güçlü olmak zorunda, milletimiz güçlü olmak zorunda. Bin yıldır üstlendiği İslam'ın hizmetlisi görevini inşallah bu devlet, bu millet yeniden üstlenecek. Bunları hak etmek için emin adımlarla yürüyoruz. Devletimiz güçleniyor. Bu gücü pekiştirmek, sağlamlaştırmak için 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde sandıktan güçlü çıkmamız gerekiyor” dedi.

Cumhur İttifakının dik bir duruşu temsil ettiğini belirten MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç ise, "Cumhur ittifakı, firavunların oyunlarını bozan Hz. Musa'nın asası gibi dimdik bir duruşu temsil ediyor. Ülkemiz bir bela ile karşı karşıya kaldığı zaman o duruşumuzla bütün hesapları tersine çeviriyoruz. Biz dün Başbuğ Alpaslan Türkeş'in aynısını yapıyoruz. Türkiye üzerine kurulan hesapları bozacak şekilde hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Programın son konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da, "Hedefine Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'ı koyanlara 31 Mart'ta en iyi cevabı vermemiz gerekiyor” diyerek, “Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, MHP ve AK Parti bir araya geldikten sonra bu ülkeye, millete, bayrağa ve devlete Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz." ifadesini kullandı.

Ünal, şunları söyledi:

“Biz bin yıldır kimseye boyun eğmedik ve bundan sonrada bizim çocuklarımızın kimseye boyun eğmeden yaşaması için bu mücadeleyi veriyoruz. Köprüler, yollar, okullar, hastaneler yapılır. Bunların hepsini bir bir yaptık. 17 yıldan buyana bu milletin ihtiyaç duyduğu hizmetleri vazifemiz bildik. Hizmetlerin hepsi yapılır ama bu topraklarda karakterimiz haline gelen bağımsızlığımızı korumalıyız. Biz milletiz. Biz ismini millet yapıp, zillete düşenlerin karşısındayız. Onlar bu ismi hak etmiyorlar."

Konuşmaların ardından sahne sırası Mustafa Yıldızdoğan’a geldi. Yıldızdoğan, eserlerini binlerce kişinin eşliğinde seslendirdi.

23 Mar 2019 - 12:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.