Abdulbaki Yıldırım, Keçemağara Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Abdulbaki Yıldırım, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Keçemağara Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar adayı Abdulbaki Yıldırım, mahalle sakinlerinden destek beklediğini kaydederek, “Mahalleme örnek bir muhtar olacağım. Mahallemin bütün sorunlarını ele alarak, seçildiğim ilk günden itibaren bütün resmi kurumlarla temasa geçerek yapılması gereken işleri canı gönülden yapmaya çalışacağım. Mahallemin ve mahalle sakinlerinin tüm sorunlarını bilen bir muhtar adayı olarak, her zaman mahalle sakinlerinin yanında olacağım. Çok sevdiğim mahalleme en iyi hizmeti sunmaya talibim. Bizim amacımız mahallemizi hep birlikte yönetmek olacak. Tüm mahalle halkı ile hep birlikte mahallemizi iyi yerlere getireceğiz. Ben mahalleme samimiyetle hizmet için aday oldum. Muhtarlıkla olan gerekli işlemler konusunda üzerime düşeni özveri ile yapacağım. Allah nasip eder muhtar olursam, mahallenin sorunlarını daha hızlı çözeceğimden eminim. Sorunların çözümü için aday oldum. Keçemağara Mahallesi’ne en iyi şekilde hizmet verebilmek için değerli mahalle sakinlerimizin oylarına talibim” ifadelerini kullandı.

22 Mar 2019 - 15:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.