9 gündür kayıptı, ormanlık alanda cansız bedeni bulundu

Elbistan’da 9 gün önce kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 28 yaşındaki gencin, çuval içerisinde cansız bedeni bulundu.

Elbistan’da yaşayan 28 yaşındaki Ergin Gök isimli genç, 7 Ekim günü evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Gök’ü bulmak için polis ve jandarma tarafından arama başlatıldı. Gök’ün cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren jandarma ekipleri, araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Jandarma ekipleri, Afşin ilçesine bağlı Çağılhan Mahallesi’nde cinayet işlendiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, soruşturmanın kapsamını genişletti. Cinayet zanlısı D.I, Adana’da yakalandı. Şüpheli, sorgusunda Gök’ü öldürdükten sonra cesedini çuval içerisine koyarak Afşin ilçesine bağlı Yazıköy Mahallesi’ndeki ormanlık alana attığını itiraf etti. Şüphelinin belirttiği yere giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede cesedin 9 gündür kayıp olarak aranan Ergin Gök’e ait olduğunu belirledi. Gök’ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

16 Eki 2020 - 08:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Ilhan - Elin kirila yeni paylasamadin. Allah seni ve senin gibileri cehennemden cikarmasin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 08:53
04

Kemal - Canım Elbistan ne hale geldi yokmu sahibi devlet yetkilileri toplantı yapıp bu konuları ele almıyormu kimsenin can güvenliği yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 08:53
03

Şaban GÖZÜKARA - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabırlar versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 08:53
02

Emine Saykin Almanya - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 08:53