28 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor

Çalışmak için gittiği Afyon’a ikamet eden 28 yaşındaki 1 çocuk babası Ekinözü ilçesi nüfusuna kayıtlı Hızır Çiçek isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Ekinözü ilçesinde yaşayan Hızır Çiçek (28), ailesiyle birlikte yaklaşık 3 yıl önce çalışmak için Afyon’un Bayat ilçesine gitti. Burada bir şantiyede montaj işi yapan 1 kız babası Çiçek, 20 Haziran 2017 Salı günü saat 15.00 sıralarında işyerinden ayrıldı. Çiçek’ten ne ailesi ne de mesai arkadaşları bir daha haber alamadı. Cüzdanını işyerinde; telefonlarını da evde bırakıp sadece yanına aldığı nüfus cüzdanıyla sırra kadem basan Çiçek’ten bir daha haber alınamadı. Tüm aramalarına rağmen Çiçek’e ulaşamayan aile fertleri ve yakınları Afyon’un bayat ilçesine giderek hem jandarmaya hem de polise kayıp başvurusunda bulundu.

Polisin ve jandarmanın aradığı 1 çocuk babası Hızır Çiçek’in aile fertleri ve birlikte çalıştığı arkadaşları, hayatından endişe ettikleri Çiçek’i bulmak için çalmadık kapı bırakmıyor. Aile fertleri, 3 gündür kayıp olan genci gören ya da yeriyle ilgili olarak bilgi sahibi olanların güvenlik güçlerine ve 0543 463 9928 numaralı telefona ulaşmaları çağrısını yaptı.

22 Haz 2017 - 12:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.