220 metrelik Türk Bayrağı ile şehri turladılar

220 metrelik Türk Bayrağı ile şehri turladılar

220 metrelik Türk Bayrağı ile şehri turladılar
220 metrelik Türk Bayrağı ile şehri turladılar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlamalarının finali, gençlerin ve vatandaşların taşıdığı 220 metrelik Türk Bayrağı ile yürüyüşün ardından, Hükümet Konağı önünde yapılan törenle son buldu.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Elbistan Gençlik Merkezi önünden hareket eden Gençlik Merkezi üyesi gençler ve çok sayıda vatandaşlar, 220 metre uzunluğundaki Türk Bayrağını meşaleler eşliğinde taşıyarak, Elbistan Hükümet Konağı’na getirdiler.

Bayrak yürüyüşü esnasında caddelerden geçiş sırasında vatandaşlar da destek verdi. ELOFF üyeleri, korteje arazi araçları ile sirenler çalarak eşlik ederken, çok sayıda araç da konvoy oluşturdu. Bayrak yürüyüşü yapan Elbistan Gençlik Merkezi üyesi grubunu, şehir turunun ardından Elbistan Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun karşıladı. Dev Türk Bayrağı ile şehri gezen kortejin Hükümet Konağı’na ulaşmasının ardından da bir ilke imza atıldı. Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Hükümet Konağı’nın dış cephesinde yapılan led aydınlatma ve ışıklandırma sisteminin açılışı da gerçekleştirildi. Led ışıklandırma sisteminin açılması ile birlikte rengarenk ışık demeti ile kaplanan Hükümet Konağı, özel bir görüntü oluşturdu. Katılımcılar, Elbistan’da bir ilk olan bu görsel güzelliği ve anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarına sarıldı. Hükümet Konağı bahçesinde meşaleler ve havai fişekler eşliğinde gösteriler devam etti.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, dev Türk Bayrağını taşıyan katılımcıların heyecanına ortak olurken, gece sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

20 May 2017 - 13:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet yücel - Gençlik merkezi üyesi gençler değil,

MEB'na bağlı her okuldan otuz öğrenci

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 13:06
01

ADNAN GÖNÇ - MAŞAALLAH SİZLERİ ANCAK BASINDAN TAKİP EDEBİLİYORUZ ALLAH YAR VE TARDIMCINIZ OLSUN ADNAN GÖNÇ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 13:06