21 yaşındaki genç, evinde ölü bulundu

Elbistan’da 21 yaşındaki genç, Kümbet Mahallesi’ndeki evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

21 yaşındaki genç, evinde ölü bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da 21 yaşındaki genç, Kümbet Mahallesi’ndeki evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

Olay, Kümbet Mahallesi, Nar Caddesi’nde bulunan evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Bayram G.’den haber alamayan yakınları, eve girdiklerinde genci hareketsiz bir şekilde buldu. Hemen Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürülen Bayram G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Bayram G.’nin cansız bedeni, Elbistan Devlet Hastanesi’nde Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Aslen Güvercinlik Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Bayram G.’nin ölümüyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

30 Kas 2016 - 15:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

yasin - Allah rahmet eylesin. Şu ELBİSTANIN SESİ gazetesinin haber mantalitesini anlamak oldukça zor. Neden mi olü bulunan gencin resmini yayınlarken ismine gelince niçin sansürlüyorsun? Bayram G. yazıyor soyismini sansürlüyorsun. Neden kardeşim bu sansür,ne gibi bir mahsuru olabilir ki yitip giden gencecik bir canın soyismini yazmıyorsun? Bir açıklama yapta biz okuyucularda bilelim sayın gazete yetkilisi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:10