19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, törenle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, törenle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, törenle kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, törenle kutlandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlamaları için Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdülkadir Yağar, Belediye Başkan Vekili Kahraman Koç, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, daire amirleri, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl kutlamaları çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi, İlçe Müdürü Cengizhan Firik tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu. İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Bayrağının göndere çekilmesiyle tören sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ve Gençlik Haftası çerçevesinde yaklaşık 1 hafta önce başlayan Gençlik Haftası programları ise, birbirinden farklı etkinliklere sahne oldu.

19 May 2017 - 14:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.