100 öğrenci, çevre temizliği için çöp topladı

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve 100 öğrencinin katılımıyla Dünya Çöp Toplama Günü kapsamında çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla Ceyhan Nehri boyunca çöp toplama etkinliği düzenlendi.

100 öğrenci, çevre temizliği için çöp topladı
100 öğrenci, çevre temizliği için çöp topladı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şehit İsrafil Kargı Parkı’ndan başlayan çöp toplama etkinliği, Ceyhan Nehri boyunca devam ederek Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona erdi.

Elbistan Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) 9. sınıf öğrencileri, öğretmen ve idarecileri Dünya Çöp Toplama Günü dolayısıyla, çöp topladı. 100 öğrenci, ellerinde çevre temizliği ve çevrenin korunmasına dikkat çeken sözlerin yer aldığı pankartlarla çöp toplaması, vatandaşların da takdiri ve alkışları ile karşılandı. 100 öğrenci ve öğretmenler, yaklaşık 2 saat süren etkinlikte onlarca poşet çöp topladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’ın da katıldığı etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Akşemsettin MTAL Müdürü Mikail Şahin, bu faaliyeti 9. sınıfların okul ve çevreye uyum süreci kapsamında değerlendirdiklerini söyledi.

Eğitimin sadece bilgi öğretmekten ibaret olmadığını çevrenin ve doğanın kıymetini bilen nesiller de yetiştirmeye ihtiyacımız olduğunu belirten Şahin, “Elbistan ve Ceyhan nehrinin temiz kullanılması, şehrimizin herkes tarafından temiz tutulması, birlikte yaşadığımız çevrenin kirletilmemesi konusunda toplumda ve özellikle öğrencilerde farkındalık ve çevre temizliği bilinci oluşmasını amaçladık. Akşemsettin MTAL olarak öğrencilerin böyle olumlu davranışları içselleştirmesi adına okul içinde ve dışında bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ise, söz konusu etkinliğin tüm Elbistan halkına örnek olmasını dileyerek Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

18 Eyl 2018 - 13:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Veli - Eğitim şart işte sizler büyükleriniz gibi yapmayın kötüyü örnek almayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 13:56
03

İbrahim YILMAZ - Yeni öğrencilerin okula uyum ve çevreye duyarlılık kazanması için güzel bir etkinlik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 13:56
02

Gurbetçi - Ellerinize sağlık. Özellikle bu fikri kim ortaya attıysa ve bu fikre sahip çıkan genç kardeşlere teşekkürleri borç biliriz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 13:56
01

aliveli - MaaşAllah evlatlarımıza. haberim olsa ben de gelirdim. Allah razı olsun emeği geçenlerden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 13:56

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439