08.00-18.00 arası çöp bırakmak yasak

Elbistan Belediyesi’nden ilçe genelindeki esnaflara uyarı geldi. Yapılan uyarıda 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren, sabah saat 08.00 ile akşam saat 18.00 arası ana cadde ve sokaklara çöp bırakılması yasaklandı.

08.00-18.00 arası çöp bırakmak yasak
08.00-18.00 arası çöp bırakmak yasak
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Daha temiz bir Elbistan için tüm çalışmaları yaptıklarını belirten Elbistan Belediyesi, yeni bir uygulamaya daha imza atıyor. Bu kapsamda esnafların ana cadde ve sokaklara belirli saatlerde çöp bırakması yasaklandı.

Konu hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Daha temiz bir Elbistan için yaptığımız yoğun çalışmalara bir yenisi daha eklenecek. Özellikle son zamanlarda vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayet nedeni ile26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren sabah saat 08.00 ile akşam saat 18.00 arası ana cadde ve sokaklara çöp bırakılması yasaklandı. Esnaflarımızın acil atılması gereken çöplerini, merkezde birçok yere yerleştirdiğimiz en yakın çöp konteynırına atacaktır. Diğer çöpleri ise akşam saat 18:00 dan sonra ağzı kapalı poşetler ile kapı önlerinde bulunan küçük çöp kovalarına bırakacak ve temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz alacaktır. Amacımızı kimseye ceza kesmek değil ancak kurala uymayan esnaflarımıza cezai işlem uygulanacaktır. Esnaflarımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini önemle rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

23 Ağu 2019 - 16:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

ankaradan elbistanlı - ankara çankayada bu uygulama yıllardır uygulanır sabah 05 akşam 21 arası çöp yasak tır tebrikler elbistan belediyesi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21
06

Ali - Başkanım çok teşekkür tertemiz bir elbistan istiyoruz çalışmanızda başarılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21
05

Yapalakli Hamza - Nasil Yani O saatler Arasinda Çop kutusuna cop dokmek yasak mi. Sacma olmus ya bu nasil iş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21
04

ELB - ÇÖP KUTUSUNA DÖKMEK YASAK DEĞİL ÇARŞI İÇİNDE DÜKKANLARIN ÖNÜNE ÇÖP BIRAKMAK YASAK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21
03

Elbistan sevdalisi - Baskanin bu icraatlarindan dolayi kendisine tesekkur ederim birde mahallelere inlgilenmesini rica edecegim bilhassada Yesil yurt mah guvenlik cad pinar basna giderken sag tarrf cifte minareli cami karsisi her ev bir tavuk cifligi kokudan durulmuyor mah sakinleri cok rahatsiz sinekler indanlari parcaliyor beslenen hayvanlar inek koyun keci hindi tavuk horoz ordek kaz ilgilerinizi bekliyoruz saygilarimla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21
01

Misafir - Elbistanda her yer beton yığını mi olsun insanın evi bahçeli olduktan sonra evcil hayvan beslemesi gayet normal "sevdalı arkadaş" inşaAllah Elbistanımızda tertemiz olur içinde cennet ırmağı olan memleketimiz cennetten bir bahçe olur...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:21