Şehit Er Ali Beyaz İlk ve Ortaokulu’ndan yılsonu sergisi

İğde Mahallesi’nde bulunan Şehit Er Ali Beyaz İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin nezaretinde 1 yıl boyunca hazırladıkları çalışmalarını sergiledi.

Şehit Er Ali Beyaz İlk ve Ortaokulu’ndan yılsonu sergisi
Şehit Er Ali Beyaz İlk ve Ortaokulu’ndan yılsonu sergisi
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Şehit Er Ali Beyaz İlk ve Ortaokulu’nda görsel sanatlar öve okul öncesi öğretmenleri ile öğrencilerin derslerinde hazırladıkları ele emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı. Okul Müdürü Bilal Bozkurt, yılsonu sergisiyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, meslektaşlarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bozkurt, “Çocuklarımızı eğitim yönünden geliştirmenin yanı sıra, yetenekleri ölçüsünde de geliştirmek bizler için çok önemli. Son 2 yıldır okulumuzun sosyal ve sportif alanlardaki başarıları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

25 May 2018 - 18:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hüseyin önat - Emeği geçen herkesin eline sağlık başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 18:00