Kaymakam Budan, görevine döndü

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için istifa eden Afşin kaymakamı Ali Edip Budan, görevine döndü.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) AK Parti'den 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Malatya’dan aday olabilmek için Afşin Kaymakamlığı’ndan istifa eden Ali Edip Budan, görevine tekrar başladı.

Göreve başlamasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Budan, “Ülkeme ve milletime daha iyi ve daha fazla hizmet etmek için görevimden istifa ederek milletvekili aday adayı oldum. Fakat bize kısmet olmadı. 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için ayrıldığım görevine bugün itibariyle Afşin Kaymakamı olarak dönmüş bulunmaktayım. Çalışmalarımıza bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Görev yaptığım ve yapacağım sürece tarafsızlığımı bozmadım ve bozmayacağım. Çalışma prensibim kanunlar ve hukuk devleti anlayışı içerisinde olmaktır. Sizlere hizmet noktasında var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

26 May 2018 - 13:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mevlüt ÇANAK - Şimdi bu Kaymakam tarafsız,herkeze eşit mesafede mi olacak?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
09

d - Kaymakamlık yapmaması lazım.Tarafsızlığını yitirdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
08

alp yılmaz - Tarafsızsın öyle mi sayın kaymakam. Net bir tarafsın bunu herkes biliyor sen de tescil etmiş oldun. Kaymakam olarak bu ülkeye ve insanlara vekil olduğundan çok daha iyi hizmet edersin aslında ama amacınız koltuk. Elinden alan yok vatana millete hizmeti hadi buyur Afşin'de yenilikçi projeler yap gençlere yönel yılın kaymakamı ol o zaman helal olsun diyelim sana.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
07

Sahde yüz - Tarafsız mı güldürme insanı yav sen istifa ederek zaten tarafını belli ettin insanları gerizekalı yerine koyuyorlar siyasi partiye üyeliğin var diye işe alinmayan ve işen ćikarilanlar nemurluktan atılanlar var peki bu siyasi parti üyeligı degilde nedir biri bana açıklasın birde cıkmıs tarafsızım diyor ...

Kargalarda güler ama işe kimse anlamaz .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
06

Mehmet - Sn Budan diğer dünyada hesap zamanı sizi akp de kaymakamlığınızda kurtaramaz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
04

Ali - Tarafını resmen tescil ettirdi diyen arkadaş,sayın cumhurbaşkanımız sayın başbanımız ve diger ak partililer afşin kaymakamı bizdenmişmi dediler?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
03

Hüseyin Kılıç - Sn. Ali Bey ! Bir kişinin taraflı olduğunu mutlaka devletin en üst makamındaki kişiler mi ilan etmesi gerekiyor ?! Bu mu bahaneniz ?! Mantıklı yorum yazınız lütfen !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
02

FATIH - AH ULAN RIZA. BIZ BU GUNLERIDE GÖRECEKMIYDIK, ZALIMIN ZULMU VARSA MILLETIN ALLAHI VAR..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59
01

Sait - Kanunen bir engel yokken aday olmasını biz neyi eleştiriyoruz.Ne tarafı yapacak Kaymakam.Kanun dışına çıkamaz,mevzuatta görevi neyse onu yapmak zorunda neyi eleştiriyoruz daha.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:59