Gazi polislere plaket

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziler Günü kapsamında 10 gazi personele plaket takdiminde bulunuldu.

Gazi polislere plaket
Gazi polislere plaket
Haber albümü için resme tıklayın

Plaket töreni, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlendi. Programa, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ve gazi personeller katıldı.

Törende Kahramanmaraş İl Müdürü Salim Cebeloğlu, gazilere şükranlarını sunarak 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Cebeloğlu, tüm gazilerin, milletin gönlünde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve gazi ailelerimiz geleceğe huzur ve güvenle bakabilmemizin teminatı ve teşkilatımızın teşkilatımızın övünç kaynağıdır. Sizler bu vatan için göğsünüzü siper ettiniz. Sizlerin şahsında bütün gazilerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Güzel vatanımız uğruna canları pahasına savaşan kahraman gazilerimizin teşkilat olarak her zaman yanındayız” dedi.

17 Eyl 2020 - 17:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.