Tamirciler Odası üyelerine özel kredi seçeneği

Elbistan Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı Ramazan Kaya, Şekerbank Elbistan Şubesi tarafından oda üyelerine özel ödeme ve düşük faiz seçeneklerinin sunulduğu kredi protokol imzaladıklarını söyledi.

Tamirciler Odası üyelerine özel kredi seçeneği
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Tamirciler ve Demirciler Odası ile Şekerbank Elbistan Şubesi arasında üyelere özel olarak farklı vade ve düşük faiz seçeneklerinin yer aldığı kredi protokolü imzalandı.

Kredi protokolü ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Ramazan Kaya, üyelerine verdikleri sözleri yerine getirme gayreti ile hareket ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla içerisinde cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle kredi kullanma fırsatı sunacak protokolü Şekerbank Elbistan Şubesi ile imzaladıklarını kaydeden Başkan Kaya, “Söz konusu protokol ile üyelerimize, hep daha iyi koşullarda kredi sağlama imkanını sunmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin finansman ihtiyacını daha uygun kredi faizleri ile karşılaması, işletmesini büyütmek isteyen üyelerimizin likidite sorununun çözümünde katkı sunması amacıyla böyle bir protokol hazırlandı. Mutabakata varılan kredi protokolü ile Şekerbank, üyelerimize uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kredi kullandıracaktır. Protokolde, odamız tarafından Şekerbank’a yönlendirilen esnafımıza 6-48 ay arasında değişen vade seçenekleri sunulacak. Ayrıca aylık eşit taksit ödemeli, 3 ödemesiz ya da 3 ayda bir taksit ödemeli kredi kullandırılacak. Kullanılacak kredilerde faiz oranı da düşük tutulacak. Kredi ihtiyacı olan esnaflarımızın odamız veya Şekerbank’a müracaatları yeterlidir” şeklinde konuştu.

Başkan Kaya, “Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli Şekerbank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

29 Mar 2018 - 16:37 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ESNAF - ZATEN BU YAZILANLARI HER BANKA VERİYOR AYRICALIK NEREDE FAİZ ORANLARINI AÇIKLAYANDA FARK VARMI ONU BİLELİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:37
01

vatandaş - siyasetteki başarını gördük bir burası kaldıydı çok şükür sen ve temiz arkadaşlarınla

bu o dayıda bir kuşa benzetir tertemiz edersin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:37