Milli İstihdam Seferberliğine katkı

Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Elbistan’da 22 işsiz genç, İŞKUR aracılığı ile Kentpark AVM’de işbaşı eğitim programına başladı.

Milli İstihdam Seferberliğine katkı
Haber albümü için resme tıklayın

Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Elbistan’da 22 işsiz genç, İŞKUR aracılığı ile Kentpark AVM’de işbaşı eğitim programına başladı.

Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Kentpark AVM İşyeri Yetkilisi Halil İbrahim Ödemiş ile İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Açar arasında, 22 kişilik kasiyer ve reyon görevlisi mesleklerinde işbaşı eğitim protokolü imzalandı. İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi’nde imzalanan protokol uyarınca, işbaşı eğitim programı kapsamında İŞKUR tarafından kursiyerlere günlük 61,65 TL cep harçlığı verilecek ve program boyunca GSS primleri yatırılacak. Program bitiminde, programa katılanların yüzde 50’si işe alınacak. Program 3 ay sürecek ve 19 Ocak 2018 ile 17 Nisan 2018 tarihleri arasını kapsayacak.

İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Açar, sunulan teşvikler ve programlar hakkında yaptığı açıklamada, “Milli İstihdam Seferberliği kapsamında en az 2 işçi çalıştıran işverenlere bilişim ve imalat sektörlerinde 6 ay, diğer sektörlerde 3 ay süreyle destek veriyoruz. Devletimizin sağladığı bu imkândan faydalanmak isteyen ve işçi ihtiyacı olan işletmeleri, Elbistan Hükümet Konağı’nda yer alan hizmet merkezimize bekliyoruz” dedi.

19 Oca 2018 - 16:26 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kazım - İşçi maaşını da devlete ödetelim. zengin daha zengin fakir de daha fakir olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 16:26