İşverene ve esnaflara artı istihdam teşviki anlatılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ kapsamında Elbistan’daki esnaflara ve işadamlarına yönelik olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ kapsamında Elbistan’daki esnaflara ve işadamlarına yönelik olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda ilave istihdam ve işbaşı eğitim programı teşviklerine ilişkin kapsamlı bilgiler, İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürü Ali Yüce tarafından verilecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kahramanmaraş İl Müdürü Ali Yüce, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı çerçevesinde Elbistan’daki esnaf ve işverenlerle bir araya gelecek. Elbistan Kaymakamlığı ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) işbirliği ile 22 Mart 2017 Çarşamba günü ETSO toplantı salonunda düzenlenecek organizeye konuşmacı olarak Kahramanmaraş İŞKUR Müdürü Ali Yüce katılacak. Toplantıda, İşbaşı Eğitim Programı, İEP İşveren Sigorta Prim Teşviki, teşvikten yararlanma şartları, işe alınacak personelde bulunması gereken nitelik ve şartlar, istihdam teşvikleri ve iş dünyasına yönelik birçok yeni düzenlemeye ilişkin olarak detaylı sunum yapılacak.

Toplantıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programının işverenler ve esnaflar için önemine işaret etti.

22 Mart 2017 Çarşamba saat 14.00’te gerçekleştirilecek toplantıya tüm işverenleri ve esnafları davet eden Paksoy, “Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürümüz Ali Yüce’nin konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, programın iş dünyasına sağladığı avantajlar anlatılacak. İşverenlerimiz açısından önemli bir organize olacak. Artı istihdam teşviki programı Şubat ayından itibaren geçerli. Tüm artı istihdamın 31 Aralık 2016'ya göre tüm vergi ve primleri devlet tarafından karşılanıyor. Bu ve benzer birçok yeni imkân var. Esnaflarımız ve işverenlerimiz bu toplantıya mutlaka iştirak etsinler” şeklinde konuştu.

21 Mar 2017 - 15:14 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

HAKAN - Günlük 54 tl ama emeklilik primi yok.Bunu özel yapsa anlarımda hükümet yapıyor.Vatandaşlarla dalga mı geçiyorsunuz???İnsan emeklilik için çalışıyor!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:14