Öğretmenlerine mezuniyet hediyesi olarak fidan bağışladılar

Afşin Elbistan Linyitleri (AEL) İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülbeyaz Arığ’a, mezuniyet hediyesi olarak TEMA Vakfı’nın Kütahya’da bulunan hatıra ormanına 44 adet fidan bağışlayarak anlamlı bir davranışa imza attı.

Öğretmenlerine mezuniyet hediyesi olarak fidan bağışladılar
Öğretmenlerine mezuniyet hediyesi olarak fidan bağışladılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2018-2019 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayarak ortaokula geçmenin heyecanını yaşayan Afşin Elbistan Linyitleri (AEL) İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri, 4 yıl boyunca kendilerinin en iyi eğitimi alabilmeleri için çaba gösteren öğretmenleri Gülbeyaz Arığ’a özel bir mezuniyet hediyesi verdi. TEMA Vakfı Elbistan Temsilcisi Fatma Doğuç’un daha önce okullarında yaptığı çalışmalardan etkilenen öğrenciler, alışılmış hediyelerden farklı olarak öğretmenleri adına TEMA Vakfı'na fidan bağışında bulunmaya karar verdi. Öğrencilerin bu duyarlılığı ve anlamlı bağış sayesinde TEMA’nın Kütahya Altınova’daki ormanlık alanında öğretmenleri Gülbeyaz Arığ’ın adının yaşayacağı 44 adet ağacı olacak.

Öğretmenlerine özel bir hediye vermek istediklerini anlatan öğrenciler, “Daha önceden her birimiz ayrı ayrı hediye almak istiyorduk. TEMA Vakfı’nın böyle bir çalışması olduğunu öğrenince öğretmenimiz adına fidan bağışında bulunmaya karar verdik. Hem öğretmenimizin adı bu fidanlarda yaşayacak hem de çevreye ve doğaya katkıda bulunmuş olacağız” dediler.

TEMA Vakfı Elbistan Temsilcisi Fatma Doğuç, öğrencileri doğaya sundukları katkı ve öğretmenleri için adını taşıyan bir hediyeyi tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Doğuç, Gülbeyaz Arığ adına dikilecek fidanların, tıpkı onları hediye eden çocuklar gibi ülkemizin doğasına ve geleceğine katkı sunacağını vurguladı.

Öğrencilerinin bu duyarlılığı karşısında gözyaşlarını tutamayan Gülbeyaz Arığ da, meslek yaşamındaki en güzel hediyeyi aldığını belirterek tüm öğrencilerini kutladı.

13 Haz 2019 - 13:10 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Selma sungur - Bizim öğretmenimiz hakkını ödeyemeyecegimiz kadar fedakâr duyarlı ilğili ne yapsak az kalır Gül beyaz Arığ ögretmenimiz her şeyin en iyisine layık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10
05

EFENİN ANNESİ - ÇOK DÜZGÜN,ÇOK ASİL,ÇOK KİBAR ,ÇOK ZARİF BİR ÖĞRETMEN.KENDİSİNİ TANIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10
04

Fatma durna - Gülbeyaz hanım gibi değerli bir eğiticiye böyle anlamlı bir hediye yakışırdı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10
03

Efecan'ın annesi - Gülbeyaz öğretmen çok iyi ve çok güzel bir öğretmendi çocuklarımız onu çok sevdiler bizlerde çok sevdik Gülbeyaz hanımı inşAllah Gülbeyaz hanımın başarıları devam eder

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10
02

Ahmet Buğra'nın annesi - Gülbeyaz hanım gibi değerli bir eğitimciye böyle anlamlı bir hediye yakışır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10
01

Adem - Egitim cok onlemli genclerimiz gelecegimiz gulbeyaz ogretmen genclerimize bu egitimi en guzel sekilde yansitmis basarilarinin devamini dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 13:10