Dulkadiroğlu’ndan eğitime destek

Dulkadiroğlu Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ’Eğitimde İyi Örnekler’ protokolü imzalandı. Protokol kapsamında dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okulların ödülleri Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından...

Dulkadiroğlu Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ’Eğitimde İyi Örnekler’ protokolü imzalandı. Protokol kapsamında dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okulların ödülleri Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından karşılanacak.

Proje kapsamında Kahramanmaraş’ta eğitim veren okullardaki öğretmen ve öğrencilerin başarılı çalışmaları belirlenip ödüllendirilecek ve aynı zamanda hem eğitime destek, hemde öğretmen ve öğrenciye motive olacağı bildirildi.

Dulkadiroğlu Kıraathanesi’nde düzenlenen protokol töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geçen yıl olduğu gibi bu yılda eğitimde iyi örneklerin Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından ödüllendirileceğini söyledi.

Eğitime desteklerinin süreceğini söyleyen Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İlçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımızın etkinliklerine destek olmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda iyi örnekler gösteren eğitim kurumlarını ödüllendireceğiz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduk ve olmayı sürdürüyoruz. Bölgemizde bulunan okulların fiziki iyileştirilmesinden, çevre düzenine kadar birçok konuda çalışma yaptık. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin çeşitli faaliyetlerini teşvik etmek amacıyla yapılan projelere de destek oluyoruz. Eğitimde iyi örnekler bu projelerden bir tanesidir. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda eğitimde iyi örnek sergileyenleri ödüllendireceğiz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise Dulkadiroğlu Belediyesi’ne eğitime yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Akkurt, “Kahramanmaraş’ta bulunan bütün okullarımızda farklı çalışmalara imza atan öğretmen ve öğrencilerimizi tespit ederek ‘Eğitimde İyi Örnekler’ projesi kapsamında ödüllendirmeyi hedefliyoruz. Bu güzel projenin Türkiye’ye örnek olması için de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Okullarımızı, sınıflarımızı, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi iyi projelerinden dolayı ödüllendirmeyi hedefliyoruz. Bu projenin ilkini geçen yıl yapmıştık. Geçen yıl Dulkadiroğlu Belediyemiz bu ödüllerimizi temin etmişti. Bu yılda projemize destek olarak eğitimde iyi örnekleri ödüllendirecekler. Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız sayın Necati Okay’a eğitime yapmış olduğu bu güzel katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından eğitimde iyi örnekler projesinin protokolü imzalandı.

31 Eki 2017 - 16:03 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.