Yaz spor okulu kayıtları sürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 9 ayrı spor branşında düzenlenen Yaz Spor Okullarının kayıtları sürüyor.

Yaz spor okulu kayıtları sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrenciler aynı zamanda yaz spor okulunda spor dallarının yanı sıra Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, geleneksel çocuk oyunları kursları da alabilecek.

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklara başlayan Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları çalışmalarını başlattı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 9 branşta düzenlenen Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı. Futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton, satranç, taekwondo, hentbol ve jimnastik branşlarda açılacak kurslara ek olarak Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, geleneksel çocuk oyunları kursu da verilecek. Yaz Spor Okulları için kayıt işlemleri, 8 Haziran’a kadar devam edecek.

Yaz Spor Okullarındaki spor ve diğer eğitimler, deneyimli ve uzman eğitmenler yönetiminde verilecek.

21 May 2018 - 16:18 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.