Servis sürücülerine eğitim semineri verildi

Elbistan’da okul servislerinin sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Servis sürücülerine eğitim semineri verildi
Servis sürücülerine eğitim semineri verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da okul servislerinin sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Misak-ı Milli Konferans Salonunda düzenlenen Trafik Eğitim Semineri’ne, çok sayıda servis sürücüsü katıldı.

Yapılan eğitim ile ilgili olarak bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu arasında imzalanan protokol kapsamında, okul servis şoförlerinin eğitime alındığını belirtti.

Elbistan’da öğrenci taşımacılığı yapan 100’ün üzerinde okul servis aracı şoförünün katıldığı seminerin amacının; okul servis aracı şoförlerinde trafik kültürü oluşturmak ve güvenli sürücülük farkındalığının artırılması için yapılacak faaliyetlerin düzenlenmesi olduğu belirtildi.

Konferansta, “Güvenli Sürüş ve Temel Trafik Kuralları”, “Servis Aracı ve Çocuğun Güvenliği”, “Hızın Sürüş Güvenliğine Olan Etkisi”, “Servis Sürücülüğü ve Trafik İhlalleri”, “Çocuk ve Asayiş”, “Çocuk ve Trafik”, “Araç İçi Davranışlar”, “ Stres Yönetimi”, “Güvenli Sürüşü Etkileyen Psikolojik Faktörler”, “İletişim” ve “Meslek Etiği” konularında eğitimler verildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Dal’ın koordinesinde yapılan Şoför Eğitici Seminerini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü-Elbistan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Vefa Buğday, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Kemal Erman, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Polis Memuru Serdar Alptuğ verdiler.

Seminer sonunda eğitime katılan okul servis aracı şoförlerine, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Seminer Belgesi verildi.

21 Mar 2017 - 15:25 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

DOĞAN DOĞANCAN - EĞİTİM SEMİNERİ İŞALLAH FAYDALI OLURDA,AZ KAZA YAPARLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:25
01

Dogan dogancan - Dogan dogancan elbistan da sofor lere degil suruculere seminer vereceksin ilk oncede trafik kurali hic bir kavsagin yol ustunlugunu bilmiyor oncelukli arac hangisi nerede durulacak bilmiyor bir de 4 lu leri yakinca yol kendinin saniyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:25