Özel Yıldız’da ‘Yaşama Yol Ver’ Semineri

112 Acil Servis görevlileri tarafından, Özel Elbistan Yıldız Eğitim Kurumlarında öğrencilere yönelik Yaşama Yol Ver konulu seminer düzenlendi.

Özel Yıldız’da ‘Yaşama Yol Ver’ Semineri
Özel Yıldız’da ‘Yaşama Yol Ver’ Semineri
Haber albümü için resme tıklayın

112 Acil Servis görevlileri tarafından, Özel Elbistan Yıldız Eğitim Kurumlarında öğrencilere yönelik Yaşama Yol Ver konulu seminer düzenlendi.

112 Acil servisin önemi ve hangi durumlarda aranacağına ilişkin oldukça önemli bilgilerin öğrencilere aktarıldığını söyleyen Okul Müdürü Nurullah Çelebi Köker, programla ilgili şunları kaydetti:

“Okulumuzda 112 Acil servis sağlık personelleri tarafından öğrencilerimize Yaşama Yol Ver semineri düzenlendi. 112 acil sağlık görevlileri hazırladıkları sunumlar eşliğinde öğrencilerimize 112 acil servis nedir, hangi durumlarda aranmalı ve 112 acil servisin önemini anlattılar. Zaman zaman öğrencilerimizle karşılıklı soru cevap şekli ile yapılan programın oldukça verimli olduğu kanaatindeyim. Öğrencilerimiz 112 acil servis hakkında bilmedikleri birçok konuyu, gelen görevli arkadaşlarımızdan öğrendiler. Yaşama Yol Ver sloganı ile trafikte ambulanslara yol vermenin önemini, 112’yi Gereksiz Meşgul Etme sloganı ile de ambulansın olay yerine gecikmesinin önlenmesi hakkında oldukça faydalı bilgiler aldılar. Okulumuza kadar gelerek bizleri bilinçlendiren 112 acil görevlilerine teşekkür ediyorum.”

21 Şub 2017 - 15:04 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin - Bu tür seminerler insanoglunu bilgilendirmek icin gerekiyor da birde ozel halk otobusu ogrenci servisi ve sivil arac kullananlara gerekli servisler rastgele yol ortasinda indi bindi yaparak trafigi cogu zaman felc ediyor sivil araclarin kendilerine gore kural koymalari kirmizi isik ters yon park agizda sigarayla kulakta telefonla arac kullananlar ne olacak memleketin hali yetkililerin ben dahil elbistan trafigine biraz cekiduzen vermesi gerekiyor bence saygilarimla vatandas olarak fikrimi soyledim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 15:04