Özel Yıldız Fen Lisesi eğitim-öğretime başladı

Elbistan’ın tek özel fen lisesi olan Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen Lisesi, eğitim-öğretime start verdi.

Özel Yıldız Fen Lisesi eğitim-öğretime başladı
Özel Yıldız Fen Lisesi eğitim-öğretime başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Özel Yıldız Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Nurullah Çelebi Köker, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, kurumlarının 17 yıllık tecrübesi açılan ve başarılarını lise ortamında da devam ettireceklerini söyledi.

Köker, şunları söyledi:

“Bu gün Özel Yıldız olarak ilçemizde bir yeniliği daha gerçekleştirdik. İlçemizde ihtiyaç duyulan özel fen lisesini açmak bizlere nasip oldu. Daha kuruluşun ilk günlerinde dahi bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Özel Yıldız Koleji Fen Lisesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dersleri işlendi. Bizler Özel Yıldız olarak 17 yıllık bir özel okul tecrübesi, 25 yıllık devlet okulu tecrübelerinin birleşimi ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İnşallah öğrencilerimiz eğitim bir eğitim öğretim sürecinden geçerek istedikleri fakültelere yerleşirler. Biz bu inanç ve amaçla ortaöğretim alanındaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen Lisemizle birlikte Anadolu lisemiz, Ayyıldız ortaokulumuz ve Ayyıldız anasınıfımız da eğitim öğretime başlamıştır. Bu okullarımızın tüm sınıf seviyelerinde kayıtlarımız devam etmekteyiz. Okullarımızın tamamı MEB teşvik kapsamındadır. Gerek ilçemizde gerekse de ilçe dışında teşvikli okuyan öğrencilerimiz okullarımıza kayıt yaptırabilirler.”

Köker, son olarak, “2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, öğrencilerimize bu yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

19 Eyl 2017 - 15:35 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.