Özel Yıldız Fen Lisesi açıldı

Elbistan’da uzun yıllardır özlemi çekilen Özel Fen Lisesi’ni, Özel Yıldız Eğitim Kurumları açtı.

Özel Yıldız Fen Lisesi açıldı
Özel Yıldız Fen Lisesi açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni açılan Fen Lisesi hakkında bilgi veren Kurucu Temsilcisi Nurullah Çelebi Köker, şunları söyledi:

“İlçemizde özlemi çekilen özel fen lisesini açmak bizlere nasip oldu. Özellikle Özel Yıldız Ortaokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin ve velilerinin iyi bir lise açılması konusunda aşırı bir talepleri vardı. Bizde bu talepler doğrultusunda çalışmalarımıza başladık ve nihayetinde Özel Yıldız Fen Lisesini bütün Elbistan ve bölgesinin hizmetine açtık. Yine fen lisesi ile birlikte Özel Yıldız Anadolu Lisesi, Ayyıldız Ortaokulu, Ayyıldız anasınıfı da açılarak, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıtlarına başladık. Bu yeni okullarımıza kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen öğrenci velilerimizi Yeşilyurt Mah. Esenyurt Caddesinde bulunan yeni okul binamıza bekliyoruz. İletişim numaralarımız 415 63 40 - 0 543 450 46 00’dır. Okulumuzun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni okullarımızın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. İnşallah okullarımızın eğitim faaliyetlerinin güzel sonuçlar getireceğine inanıyoruz.”

11 Tem 2017 - 14:51 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

vatandaş - Eğitim kurumu ticarethane mantığı ile işletilmemeli...ana sınıfı ilk okul orta okul lise gibi tüm zorunlu eğitim kademelerinin aynı binada bulunması nasıl bir mantıktır bir eğitimci olarak anlayamıyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 14:51
02

vatandaş58 - önemli olan bina değil kardeşim eğitimdir eğitim. bina bir yere kadar. Başarı her zaman gereklidir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 14:51