Özel öğrencilere özel şenlik

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği spor şenliğinde, özel eğitim öğrencileri...

Özel öğrencilere özel şenlik
Özel öğrencilere özel şenlik
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği spor şenliğinde, özel eğitim öğrencileri yarıştı.

Özel Eğitim Öğrencileri Spor Şenliği, Elbistan Çim Sahada yapıldı. Spor şenliğine; 12 okuldan 150 öğrenci katıldı. Şenliğe katılan özel öğrenciler, 50 metre, 100 metre, halat çekme, penaltı atışı ve stafet parkurunda yarışırken, aynı zamanda gönüllerince eğlendiler.

Şenliğe katılarak öğrencilerle bir araya gelen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bu sene birincisi gerçekleştirilen Özel Eğitim Öğrencileri Atletizm ve Spor Şenliğine katılan tüm öğrencileri kutluyorum. Sporun bizi bir araya getiren, kardeşliği, birlikteliği, paylaşmayı anlatan dili ile tüm engelleri, özellikle zihinlerimizdeki bütün engelleri birlikte aşacağız bu etkinlik, aslında bir sosyal projedir. Ayrıca 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kutlanması sebebiyle bu hafta yapılan faaliyetler ile bir farkındalık oluşturulması hedeflendi. Tabi bu arada yapılan yarışmalarda kazananın ve kaybedenin olmadığı ve tüm çocukların ödüllendirilmesi çocuklarımıza ayrı bir mutluluk verdi.”

Kazanan ve kaybedenin olmadığı şenliğe katılan tüm özel öğrencilere madalyaları verildi. Madalyaları, Kaymakam Tuncay Akkoyun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengizhan Firik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz takdim etti.

13 May 2017 - 15:22 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

selim - Çok güzel bir organizasyon oldu emeği geçenlere teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 15:22
01

ayşegül - çok güzel oldu çocuklarımız için,ellerinize sağlık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 15:22