Okul öncesi öğrencileri şenlikte buluşacak

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen okul öncesi spor şenliği öncesinde, bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Okul öncesi öğrencileri şenlikte buluşacak
Haber albümü için resme tıklayın

Okul öncesinde eğitim gören öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan şenlikte, öğrenciler için çeşitli oyunlar ve müsabakalar organize ediliyor.

Elbistan Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve okul öncesi öğretmenleri ve okul idarecileri katıldı.

Şenliklerde nasıl olacağı, hangi tür yarışmaların yapılacağı hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantıda, okul öncesi öğretmenlerinin görüşleri de alındı.

2 Mayıs 2017 Salı günü çim sahada yapılacak olan Okul Öncesi Spor Şenliği’ne çok sayıda anaokulu ve anasınıfı öğrencisinin katılması bekleniyor. Toplantıda, okul öncesi spor şenliğinin en verimli şekilde yapılması için okul idarecileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

29 Nis 2017 - 14:00 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.