Okul harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar

Elbistan Esentepe Ortaokulu öğrencileri, kendi harçlıklarını biriktirerek oluşturdukları parayı, Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Öğrenciler, bağışa ait banka dekontunu Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’e teslim etti.

Okul harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar
Okul harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekat başladığı ilk günden bu güne kadar ki sürede tüm Türkiye, Mehmetçik için tek yürek oldu. Bu kapsamda Elbistan Esentepe Ortaokulu’nda bir kampanya başlatıldı. Hem Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe moral vermek hem de şehit ailelerine katkı sunmak isteyen öğrenciler, kendi harçlıklarından para biriktirme kararı aldı. Kısa sürede büyüyen kampanyada öğrencilerin harçlıklarının birleştirilmesi ile ortaya çıkan miktar, Mehmetçik Vakfı’nın banka hesabına yatırıldı.

Esentepe Ortaokulu öğrencileri, bağış dekontunu, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’e teslim etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, makamında ağırladığı öğrencilere, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Öğrenciler, ayrıca Afrin’deki Mehmetçik için kaleme aldıkları şiir ve mektupları da Afrin’e gönderilmek üzere Yüzbaşı Sert’e teslim etti. Öğrencilerin, Afrin’e gönderilmek üzere yazdığı şiirlerin okunması sırasında ise duygusal anlar yaşandı.

20 Mar 2018 - 15:25 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.