Öğrenciler, Kut’ül Ammare Zaferi’ni kutladı

Elbistan Bahçelievler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Kut’ül Ammare Zaferi’nin 101. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Öğrenciler, Kut’ül Ammare Zaferi’ni kutladı
Öğrenciler, Kut’ül Ammare Zaferi’ni kutladı
Haber albümü için resme tıklayın

Tarih öğretmenleri Ali Muslu ve Vedat Daşdemir tarafından organize edilen Kut’ül Ammare Zaferi’nin 101. Yıldönümü Kutlamaları, okul salonunda düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sürdü.

Tarih Öğretmeni Ali Muslu tarafından günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından, Kut’ül Ammare Zaferi’ni anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu.

Okul Müdürü Ayşegül Göçer, Kut’ül Ammare Zaferi’nin tarihimizdeki önemli zaferlerden biri olduğunu ifade ederek, gün dolayısıyla yapılan etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

27 Nis 2017 - 15:56 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

elbistanlı - Aslıolan Kurtuluş savaşında kazandığımız zaferdir.Yoksa Almanlar yenildi bizde yenildik sözü değildir.Gerçek bir zaferimiz var o da kurtuluş savaşıdır.Bunun öne çıkması lazım ülke birliği için.Ver mehteri ver anlayışı ile ülkemize zerre fayda gelmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 15:56