Kur’an Kursu öğrencileri hediyelerle uğurlandı

Elbistan Müftülüğü tarafından Orhangazi Mahallesi’nde yer alan Molla Gürani Camiinde açılan Kur’an Kursu’na devam eden ve yapılan çeşitli sınavlar ve değerlendirmeler sonucunda başarılı olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Kur’an Kursu öğrencileri hediyelerle uğurlandı
Kur’an Kursu öğrencileri hediyelerle uğurlandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sene başından bu zamana kadar Kur’an Kursu’na devam eden öğrenciler arasında yapılan yazılı ve sözlü sınavlar, ezber ve yüzüne okuma, devamsızlık ve davranış notlarının ortalaması en yüksek olan öğrenciler, bisiklet, tablet ve MP3çalar, kol saati gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Ayrıca öğrencilere takdirnameleri verildi.

Molla Gürani Cami İmam Hatibi Abdullah Öztunç, 18 yıldan beri hediye takdim geleneğini sürdürdüğünü ifade ederek, kursa devam eden 19 öğrenciyi hediyeler ile uğurladığını söyledi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci olan öğrenciye tablet, üçüncü ve dördüncü olan öğrencilere ise MP3çalar hediye ettiklerini belirten Öztunç, diğer öğrencilere de hediye takdim ettiklerini söyledi.

Törene katılan Elbistan Müftü Vekili Ayhan Elmadağı, Kur’an Kursu’na katılan öğrencileri tebrik ederek, “Burada Kur’an öğrenmeye çalıştınız, İslam dinini öğrendiniz, İslam’ın temel esaslarını özet olarak öğrenmeye çalıştınız. İman, ahlak, amel gibi konularda bilgi sahibi oldunuz, ne mutlu sizlere. Bugün de başarınızın karşılığını alacaksınız. Başarılı olanlara takdir belgesi verilecek, çeşitli hediyeler takdim edilecek. Bu şekilde yaz dönemi Kur’an Kursu’nu tamamlamış olacağız. Bundan sonraki hayatınızda daha birçok okullarda okuyacaksınız. Hayata atılacaksınız, topluma katılacak, meslek sahibi olacaksınız ve bu millete, bu vatana yararlı birer birey olacaksınız. Hayatta da, okulda da başarılı olmanızı temenni ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından tüm öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

17 Ağu 2017 - 15:10 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali yada veli - Bu ne şimdi tribünlere mı oynamak oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 15:10