Karnesini alan öğrenciler, bu yıl da İş Bankası’na koştu

Ülkemiz genelinde bu yıl da 1 milyon kitabın 1 milyon öğrenci ile buluşturulacağı kampanyaya büyük ilgi gösteren öğrenciler, son ders zilinin çalmasının ardından karneleri ile birlikte İş Bankası’na koştu.

Karnesini alan öğrenciler, bu yıl da İş Bankası’na koştu
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye İş Bankası'nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı ‘Karneni Göster, Kitabını Al’ kampanyası, 10 yılı geride bıraktı.

İş Bankası Elbistan Şube Başkanı Sami Yiğit, “Çocuklarımızın küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı edinmesi, nitelikli kitaplarla buluşturulması, okuyan, çok açılı düşünebilen ve sorgulayan gençlerin sayısının artması, eğitimde fırsat eşitliğinin oluşmasına katkıda bulunulmasının sağlanması amaçlarıyla 2007-2008 öğretim yılı sona ererken ‘Karneni Göster, Kitabını Al’ kampanyası başlatan Bankamız, Karneni Göster Kitabını Al kampanyası kapsamında 9 yılda toplam 11 milyon kitabı, ilk ve orta öğretim öğrencileriyle buluşturmuştur. Bu yıl dağıtılacak kitaplarla birlikte 10 yılda çocuklara dağıtılan kitap sayısı 12 milyonu aşmış olacaktır.

Yoğun çocuk nüfusuna sahip bir ülke olarak eğitimi çok önemsemeliyiz. Geleceğimizi şekillendirecek nesillere, değeri ölçülemeyecek çok kıymetli bir hazine olan okuma alışkanlığının kazandırılmasına ve sevdirilmesine katkı yapmayı sürdüreceğiz. Banka olarak, ülkenin her alanda kalkınmasına ve toplumun ihtiyaçlarının doğru belirlenerek giderilmesine katkı sağlamaya önem veriyoruz. Eğitim, çevre ve kültür sanat alanlarında hayata geçirdiğimiz projeleri uzun soluklu, yaygın ve sürdürülebilir bir yapıda yürütmekteyiz. Geleneksel hale gelen kampanyamız kapsamında böylelikle bu yıl, ülkemiz genelinde, 1 milyon öğrenci 1 milyon kitapla buluşturulmuş olacaktır.

Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen kampanyamız ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yaşam, insan, bilim ve teknoloji, dinamik dünya, evrendeki adresimiz alt başlıklarında kim, neden, ne zaman sorularına yanıt veren ‘Astronotlar Üşür Mü? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı’ öğrencilerimiz ile buluşturulmaya başlandı” dedi.

Yiğit, “İlçemiz genelinde de yaklaşık 1.000 adet kitap hediye edilecektir. Tüm ilk ve ortaokul öğrencilerimizi yaz tatili boyunca şubemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diyerek, öğrencileri İş Bankası Elbistan Şubesi’ne davet etti.

14 Haz 2017 - 15:40 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.