Hayırsever veliden özel eğitim sınıfı

Celal Mızraklı, Yunus Emre İlkokulu’na orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilerin eğitim görebilmesi amacıyla bir özel eğitim sınıfı hazırladı.

Elbistan’da özel bir firmanın muhasebe müdürlüğünü yapan Celal Mızraklı, geçirdiği trafik kazası sonucu 7 yaşında hayatını kaybeden oğlu Taha Taylan Mızraklı adına, Yunus Emre İlkokulu’na orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilerin eğitim görebilmesi amacıyla bir özel eğitim sınıfı hazırladı.

5 öğrencinin eğitim göreceği Özel Eğitim Sınıfı’nın açılış törenine Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, hayırsever veli Celal Mızraklı, eşi Gülay Mızraklı ve mesai arkadaşları ile okul yönetimi katıldı.

Orta ve ağır zihinsel engelli öğrencilerin eğitim göreceği özel eğitim sınıfının açılışında bir konuşma yapan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, “Orta ve ağır zihinsel engelliler sınıfının ikinci şubesi hayırsever bir vatandaşımız tarafından yaptırıldı. Çok güzel bir sınıf olmuş. Dezavantajlı grupların söz konusu olduğu durumlarda hayırsever faaliyetlerin yapılması ve önemli adımların atılması bizleri mutlu ediyor. Özel eğitim sınıfını yaptıran hayırseverimizin bu davranışının örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

Hayırsever veli Celal Mızraklı ise, bir oğlunun Yunus Emre İlkokulu’nda eğitim gördüğünü belirterek, özel eğitim sınıfını vefat eden oğlu Taha Taylan Mızraklı’nın ismini yaşatmak için yaptırdığını kaydetti. Mızraklı, “Eğitimin ülkeler için çok değerli olduğu ve tüm çocukların bizim çocuklarımız olduğu bilinciyle eğitime küçükte olsa bir katkı yapmak istedim. Bugün bu sınıfta eğitim görecek olan çocuklarımızı gördüğümde amacıma ulaştığımı görmek bana ve aile mutluluk verdi” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ve kurdele kesilmesinin ardından Kaymakam Tuncay Akkoyun, okul aile birliği adına hayırsever veli Celal Mızraklı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

15 Nis 2014 - 21:41 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ali - kameraman halıya ayakkabısıyla basmasaymış iyimiş:)

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 21:41
01

Hzr - Keşke görev yaptığım bu yerde de veliler, sizin duyarlılığınızın yüzde birini gösterebilse... Tebrik ve teşekkür ederim eğitim neferi olmanızdan dolayı...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 21:41

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439