Güreşçi öğrenciler başarıyla döndü

Elbistan Şehit Er Cuma Potuk YBO Spor Kulübü ve Haluk Gökalp Kılınç Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan başarıyla döndüler.

Güreşçi öğrenciler başarıyla döndü
Güreşçi öğrenciler başarıyla döndü
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) Spor Kulübü sporcuları, Antalya'nın Kemer İlçesinde yapılan 11 Yaş Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda önemli dereceler elde ettiler.

Şampiyonada, 32 kilogramda İskender Kartal Türkiye beşincisi, 53 kilogramda Hamza Armut Türkiye üçüncüsü olarak, büyük bir başarıya imza attılar.

Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonasında ise, Elbistan Haluk Gökalp Kılınç Ortaokulu öğrencilerinden Elif Özcan 32 kilogramda Türkiye beşincisi, Ebru Türkkaya ise 52 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak, madalyaları aldılar.

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Başarıda büyük emeği olan kurum antrenörümüz Murat Alkaya ve Şehit Er Cuma Potuk YBO Müdürü Mustafa Çayıroğlu ile Haluk Gökalp Kılınç Ortaokulu öğrencilerini çalıştıran Antrenör Büşra Kenger'i ve emeği geçen tüm herkesi kutlarız” denildi.

22 May 2017 - 13:35 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

mehmet gözütok - asıl emeği geçen MURAT ALKAYA hocamızı tebrik ediyorum başarıların daim olsun memleket aşığı gönlü güzel hocam....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:35
01

ADNAN GÖNÇ - SAYGIDEGER ARKADAŞIM YILLARDIR BU SPORA EMEK VERENLERDEN BİRİSİN VE BAŞARILISIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILARIN DEVAMI DİLEĞİYLE ADNAN GÖNÇ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:35