Görme engelliler için meslek kursu açılacak

Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şubesi ve İş-Kur işbirliği ile yüzde 40 ve üzeri görme engelli raporu olan vatandaşlara yönelik olarak meslek edindirme kursu açılacak.

Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şube Başkanı Hasan Koyuncu, ilçede yüzde 40 ve üzeri görme engelli vatandaşlar için meslek edindirme kursu açacaklarını söyledi. Kursun, İş-Kur işbirliği ile gerçekleştirileceğini kaydeden Koyuncu, şartları taşıyan tüm görme engelli vatandaşları, kayıt olmak için dernek binasına beklediklerini ifade etti.

Eğitimlerin Candargazi İşhanı’nın 2. katında bulunan dernek binasında verileceğini belirten Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şube Başkanı Hasan Koyuncu, kayıtların 3 Temmuz 2017 günü sona ereceğini söyledi. Koyuncu, kurs sonucunda başarılı olan kursiyerlere iş imkanı sağlanacağının da altını çizdi.

14 Haz 2017 - 13:06 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.