Ertuğrulgazi İlkokulu’nda yardımlaşma etkinliği

Ertuğrulgazi İlkokulu’nda, Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsamında Mayıs ayının değeri olan yardımlaşma, okul genelinde düzenlenen bir etkinlik ile kutladı.

Ertuğrulgazi İlkokulu’nda yardımlaşma etkinliği
Ertuğrulgazi İlkokulu’nda yardımlaşma etkinliği
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Etkinlik kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Suzan Şahin tarafından hazırlanan, ‘Keloğlan ve Padişah Kızı’ gösterisini sundular. Gösteride kullanılan canlı eşek, öğrencilerin ve velilerin dikkatini çekerken, gösteriye ayrı bir renk kattı.

‘Yardımlaşma bir kap yemeği paylaşmaktır’ sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında hazırlanan etli pilav, öğrencilere ve velilere dağıtılarak, ayın önemi vurgulandı. Şenlik havasında geçen etkinlikte öğrenciler bol bol eğlenirken, Ertuğrulgazi İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimi ise, programda emeği geçen velilere, öğretmenlere ve iştirak eden misafirlere teşekkür ettiler.

22 May 2017 - 13:27 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.