Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrencilerin kan grupları belirlendi

Ertuğrulgazi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin kan grupları belirlendi.

Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrencilerin kan grupları belirlendi
Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrencilerin kan grupları belirlendi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Okulun Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından organize edilen ve toplum hizmeti çalışması kapsamında yapılan çalışma ile öğrencilerin kan grupları belirlendi.

Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi’nde (TSM) görevli hemşireler tarafından yapılan testler sonucunda, öğrencilerin kan grupları belirlenerek, her birine kan gruplarını gösterir kartlar verildi.

Ertuğrulgazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Akif Çetin, bu tür sosyal etkinliklerin yapılmasından memnun olduklarını belirterek, “Bu etkinlik sayesinde çocuklarımız kan bağışı yapmanın önemini fark ederken, aynı zamanda acil durumlarda çocuklarımızın kan gruplarının bilinmesi hayati açıdan önem arz etmektedir” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Akif Çetin, yapılan çalışmalar ve etkinliklerden dolayı öğretmen, idareci ve ilçe sağlık müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

20 Kas 2017 - 13:25 - Eğitim & Kültür


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.